Football is een sport voor iedereen, elke leeftijdtijdscategorie, klein, groot, sterk of snel. Dat maakt deze sport ook zo bijzonder. De 010 Trojans zoeken spelers met ontzettend veel divers eigenschappen, er is plek voor iedereen. Wil jij kennis maken met of heb je interesse in American Football? Kom dan vanaf 26 augustus naar de 010 Trojans Rookiecamp! Deze trainingen zijn special bedoeld voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met de sport en er meer van willen weten.

Flag Football is de non-contact variant van American Football. In plaats van elkaar te tackelen heeft de speler lintjes om de heup hangen die weg getrokken worden door de verdedigende speler. Dit wordt binnen 3 leeftijdscategorieën gespeeld: Peewees 6 t/m 12, Cubs 12 t/m 15 en Senioren vanaf 16 jaar.

Binnen de tackle variant zijn er nog 2 leeftijdscategorieën binnen de sport. De Cadets 14 t/m 16 en junioren 16 t/m 19.

Interesse? Geef jezelf op door een mail te sturen naar info@010trojans.nl met naam, leeftijd en mailadres.