Doordat de Halloween Bowl bij de Crusaders niet door gaat is er voor zondag 29 oktober een geweldige andere oplossing gevonden voor de Flag Football jeugd van de 010 Trojans.

Op deze zondag zullen de kinderen een clinic krijgen van de coaches en spelers van het nummer 1 Senior Flag Football team van Nederland, de Hague Hyena’s uit Den Haag.

Dit team staat al jaren bovenaan de competitie en speelt ook Internationaal een rol van betekenis. Een groot deel van het team speelt ook in het Nationaal Senior Flag Football team, welke het laatste Europees Kampioenschap voldeed aan de verwachting om binnen de top 6 te eindigen en uitgezonden te mogen worden naar het WK.

De kinderen hebben er erg veel zin in. We bedanken bij voorbaat al de Hague Hyena’s voor deze mogelijkheid en gaan er vanuit dat het een geweldige en leerzame dag wordt. We zullen ook een deel van de SFF wedstrijd bekijken van de Hyena’s tegen de Utrecht Dominators op deze dag.

Hard work beats talent if talent doesn’t work hard.

Go green!!