Nadat de 010 Trojans de gisteren hun nieuwe coachingstaff bekend maakten, beginnen ook de namen van de nieuwe aanwinsten in de spelersgroep bekend te worden.

Zo keren Errol Zeefuik en Ishmar Reiph terug op het oude nest.

Errol Zeefuik begon zijn lange carrière bij de Trojans, en heeft diverse kampioenschappen als speler meegemaakt bij onder andere de Maastricht Wildcats en de Alphen Eagles. Bij deze laatste club werd hij zelfs drie jaar achter elkaar kampioen, waarbij hij de laatste jaren ook als Headcoach fungeerde.

Ishmar Reiph heeft dezelfde weg bewandeld als Errol, en samen vormen ze al jaren een belangrijk deel van de Offensive Line van de Dutch Lions.

Beide spelers keren niet voor niets terug bij de club waar ze ooit begonnen. ‘Er staat een stabiele organisatie, een goed team met veel potentie en een geweldige coachingstaff die de Trojans terug naar de absolute top kan brengen, Time To Make Rotterdam Great Again!’ aldus een enthousiaste Zeefuik!

Maar Zeefuik en Reiph zijn niet de enige spelers die de Rotterdammers komen versterken. ‘We zijn druk in gesprek met een aantal spelers en verwachten de komende dagen nog meer versterkingen te kunnen presenteren’ aldus Bestuurslid Algemene Zaken Ben Wesseling en Technisch Commissielid Stephan Tuinenburg.